RÓLUNK

 

...A LAKBERENDEZÉS NEM MÁS, MINT GYÖNYÖRKÖDTETÉS...

 

Kedves Látogatóink!


Tapéta kínálatunk körülbelül 25.000 fajta tapéta mintára tehető.

 

Gyümölcsöző kapcsolatban állunk Magyarország összes sikeres és jó nevű nagykereskedőjével, így üzleteinkben minden "minőségi" tapétát forgalmazó gyártó terméke megtalálható. Két üzletünk is márkaképviseletként működik.

 

Kínálatunk összeválogatásánál elsődleges célunk, hogy egy régión belüli üzletekben a termékválaszték boltonként ne ismétlődjék.

 

A heti többszöri áruszállítás eredményeképpen, nálunk a teljes választékból van mennyiség. Természetesen ezáltal a legkedvezőbb áron.

 

Cégünktől, mint importőrtől garantáltan a legjobb árakat kaphatják, hiszen, közvetlen a gyár képviselőjétől vásárolhatnak Nálunk!

 

Ahogy tesszük a MARBET belsőépítészeti termékekkel (polystirol díszléc, rozetta, álmennyezet) kis- és nagykereskedőinknek illetve a Lakosságnak, a teljes legyártott kínálat keretében.

 

Munkatársaink mindent kimerítő szaktudással és szeretettel várják Önöket üzleteinkben. A 'Elérhetőségeink' menüben minden üzletünkhöz útvonaltervezőt találnak.

 

Festőknek, Lakberendezőknek,Törzsvásárlóinknak, sőt, akár első vásárláskor is elérhető, különleges kedvezményeket kínálunk!

 

Minden vásárlás előtt feltétlen kérjen ajánlatot üzleteink bármelyikétől, hogy biztosan a legjobb áron vásárolhasson!

 

Várjuk szeretettel otthonos hangulatú, jókedvű üzleteinkbe, melyek kivétel nélkül közvetlen, vagy közeli parkolóval rendelkeznek! A kipakoláshoz kérje munkatársaink segítségét.

 

A legújabb tapéták, nálunk, a legjobb helyen.

 

Ingyenes lakberendezéssel várjuk továbbra is! :-)

 

www.tapetamania.hu

 


 

 
tapeta_01.jpg

Skype - ingyenes hívás, CHAT

KI OLVAS MINKET?

Oldalainkat 49 vendég böngészi